Als de (huidige) locatie van uw fiets niet zichtbaar is in de Smart app, is het mogelijk dat uw fiets geen verbinding maakt met het GPS systeem.

• Zet uw fiets even buiten neer. Een open verbinding met de lucht zorgt voor een ideale verbinding tussen de GPS satellieten en uw fiets.
  • Controleer daarnaast of uw smartphone verbinding heeft met het internet. Wanneer u geen verbinding heeft met het internet kan er geen locatie naar uw smartphone gestuurd worden.

Komt u fiets nog steeds niet online? Dien dan een ticket bij ons in. Klik rechtsboven op 'Nieuw ondersteuningsticket'.