Wanneer er geen of een onjuiste locatie van uw fiets wordt weergeven in de Smart app maakt uw fiets mogelijk geen verbinding met het GPS systeem.

• Zet uw fiets even buiten neer. Een open verbinding met de lucht zorgt voor een ideale verbinding tussen de GPS satellieten en uw fiets.
  • Laad de accu van uw fiets op in uw fiets. Indien u de accu van uw fiets structureel los van uw fiets oplaadt, raakt de GPS module in uw fiets leeg en laadt het pas op tijdens het fietsen. Hierdoor kan het voorkomen dat de GPS module een constant te laag percentage heeft en uit gaat wanneer het een locatie moet pijlen.
  • Controleer daarnaast of uw smartphone verbinding heeft met het internet. Wanneer u geen verbinding heeft met het internet kan er geen locatie naar uw smartphone gestuurd worden.

Indien de app nog steeds geen juiste locatie toont is er wellicht een defect in de GPS module in uw fiets. Klik rechtsboven op 'Nieuw ondersteuningsticket' en neem contact met ons op.