U kunt via de Smart app of webshop een verzekering of connectiviteit afsluiten.

• Open de Smart app. Tap onderaan de homepagina op het tabblad 'fiets'. Tap vervolgens op de balk voor connectiviteit of verzekering om connectiviteit en/of een verzekering af te sluiten.
  • Ga naar de webshop via uw browser op een device naar keuze en open https://webshop.sparta.nl of https://batavus.webshop.nl.

Als u extern een verzekering afsluit, is deze niet zichtbaar in de app.