U kunt op meerdere manieren een verzekerings- of Connectiviteitsabonnement afsluiten.

• Open de Smart app. Swipe op de homepagina naar beneden en klik op 'abonnement'. U gaat nu naar de webshop.
  • Open de Smart app. Wanneer uw abonnement afloopt is er een balk zichtbaar met de tekst 'uw abonnement verloopt over xx dagen'. Klik op de balk om naar de webshop te gaan.
  • Ga naar de webshop via uw browser op een device naar keuze en open sparta-webshop.login.bike of batavus-webshop.login.bike

Als u extern een verzekering afsluit, is deze niet zichtbaar in de app.