Wanneer u een niet werkende app hebt, zijn er verschillende oorzaken/oplossingen.

Mogelijke oplossingen:

• Sluit de app en start hem opnieuw op.
  • Update de app.
  • Verwijder de app en download hem opnieuw.
  • Update uw smartphone naar de nieuwste software update. Het is mogelijk dat de app niet optimaal werkt met een verouderde softwareversie van uw besturingssysteem.

Locatie niet zichtbaar in app

Wanneer de locatie van uw fiets niet zichtbaar is in de app, kan het zijn dat de fiets nog geen verbinding heeft gemaakt met het GPS systeem.

• Zet uw fiets even buiten neer zodat het tijd heeft om verbinding te maken de GPS satellieten.
  • Controleer daarnaast of uw smartphone verbinding heeft met het internet. Wanneer u geen verbinding heeft met het internet kan er geen locatie naar uw smartphone gestuurd worden.

Werkt de app nog steeds niet? Dien dan een ticket in.