Wanneer u geen pushberichten ontvangt kan dit aan de instellingen in de app of op uw smartphone liggen:

• De notificaties in de app staan uitgeschakeld. Ga naar de notificatie-instellingen in de Smart app en activeer de notificaties.
  • De instellingen op de smartphone geven geen de Smart app geen toestemming om pushberichten te versturen.

Ontvangt u nog steeds geen pushberichten? Dien dan een nieuw ticket in. Klik rechtsboven op 'Nieuw ondersteuningsticket'.