De functie ‘gebieden’ is een beveiligingsfunctie. Door middel van een radius (cirkel) op de kaart, kunt u in de app een digitaal hek creëren rondom adressen die u wilt beveiligen.

Wanneer uw fiets dit gebied verlaat of binnentreedt, ontvangt u een pushmelding. Zo zijn adressen als thuis, school of werk altijd beveiligd. Een gebied hoeft u slechts eenmalig in te stellen.

Gebieden delen met familie: ontvang een melding

In de app kunnen meerdere gebruikers uitgenodigd worden om toegang te krijgen tot de app. Zo kunnen bijvoorbeeld uw partner of kinderen u toegang verlenen tot hun app. Wanneer zij een gebied instellen rondom school of werk ontvangt u een pushmelding wanneer zij op hun locatie aankomen (of hun locatie weer verlaten).