De functie ‘gebieden’ is een beveiligingsfunctie. Via een radius (cirkel) op de kaart, creëert u in de app een digitaal hek rondom adressen die u wilt beveiligen. Wanneer uw fiets dit hek verlaat of binnentreedt, ontvangt u een pushmelding.

Zo zijn adressen als thuis, school of werk altijd beveiligd. Een gebied hoeft u slechts eenmalig in te stellen.

Gebieden delen met familie: ontvang een melding

In de app kunnen meerdere gebruikers uitgenodigd worden om toegang te krijgen tot uw app. Zo kunnen bijvoorbeeld uw partner of kinderen u toegang verlenen tot hun app. Wanneer zij een gebied instellen rondom school of werk ontvangt u een pushbericht wanneer zij op locatie aankomen (of hun locatie weer verlaten).