Als uw fiets niet online komt in de Sparta Connect App is het mogelijk dat uw E-Bike nog geen verbinding heeft met het GPS systeem. Zet uw fiets een ogenblik buiten neer. Zo maakt de fiets verbinding met de GPS satellieten. Controleer daarnaast of uw smartphone verbinding heeft met het internet. Wanneer u geen verbinding heeft met het internet kan er geen locatie naar uw smartphone gestuurd worden.

Komt u fiets nog steeds niet online? Dien dan een ticket bij ons in. Klik rechtsboven op 'Nieuw ondersteuningsticket'.