De Sparta Connect App is beschikbaar voor zowel Apple als Android besturingssystemen.

Om de Apple iOS versie te downloaden klikt u hier, of bezoekt u de App Store en zoekt u naar: Sparta Connect App
Voor de Android versie klikt u hier, of bezoekt u de Google Play Store en zoekt u naar: Sparta Connect App

Heeft u een Windows Phone? Dan is er op dit moment helaas nog geen Windows App voor de Connected E-Bike beschikbaar.