U kunt op meerdere manieren een abonnement afnemen.

• Open de Sparta Connect app. Swipe op de homepagina naar beneden en klik op 'abonnement'. U gaat nu naar de webshop.
  • Open de Sparta Connect app. Wanneer je abonnement afloopt is er een balk zichtbaar met de tekst 'uw abonnement verloopt over xx dagen'. Door hier op te klikken gaat u naar de webshop.
  • Ga naar de webshop via uw browser op een device naar keuze sparta-webshop.login.bike of batavus-webshop.login.bike