Als u uw IMEI code niet kan scannen zijn er verschillende oorzaken mogelijk.

• Uw smartphone geeft geen toegang tot uw camera. Ga naar de instellingen op uw telefoon en geef de Connect App toegang tot uw camera.
  • U probeert een verkeerde code te scannen. Een IMEI code begint altijd met 351 of 352. De code bevindt zich op de accu slede van de fiets en niet op de accu zelf.

Probeer de code altijd handmatig in te voeren wanneer het scannen niet lukt.