Wanneer app niet werkt, zijn er verschillende oplossingen.

• Sluit de app en start hem opnieuw op.
  • Update de app.
  • Verwijder de app en download hem opnieuw.

Werkt de app nog steeds niet? Update uw smartphone naar de nieuwste software update. Het is mogelijk dat de app niet werkt op uw huidige software installatie.

Fiets niet zichtbaar in app

Als uw fiets niet online komt in de app is het mogelijk dat uw E-Bike nog geen verbinding heeft met het GPS systeem. Zet uw fiets een ogenblik buiten neer. Zo maakt de fiets verbinding met de GPS satellieten. Controleer daarnaast of uw smartphone verbinding heeft met het internet. Wanneer u geen verbinding heeft met het internet kan er geen locatie naar uw smartphone gestuurd worden.

Werkt de app nog steeds niet? Dien dan een ticket in.